Lapset leirille

Leiri-info

Kesäleirit järjestetään ensi kesänä jo 12 kertaa. Leirit on tarkoitettu 10—13 vuotiaille lapsille (syntymävuodet 2003—2006) ja ne ovat yhteistyökumppaneidemme tarjoamina lapsille ilmaisia (lukuun ottamatta matkaa leiripaikalle ja takaisin kotiin).

Leirien yhteistyökumppanit näet oheisessa laatikossa.

Leirille pääsee mukaan arpaonnen suosimana. Arvontaan voi osallistua kohdasta Osallistuminen löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Leiripaikka ja -ajankohta

Leirit järjestetään Savon sydämessä Haukivuorella. Haukivuori kuuluu Mikkelin kaupunkiin ja tarjoaa hyvät puitteet monipuoliselle liikunnalle niin sisällä kuin ulkonakin. Kartalla haukivuori löytyy Mikkelin ja Pieksämäen välimaastosta.

Leiriviikot ovat vk 23 (6.—10.6.) ja vk 24 (13.—17.6.) heti koulujen päätyttyä. Leirit alkavat kyseisen viikon maanantaina klo 14 ja päättyvät perjantaina klo 12..

Leirikeskus


Näytä suurempi kartta

Haukivuorelle pääsee linja-autolla.

Mitä leirillä tapahtuu?

Leiriläisten kesken vietetään yhdessä aikaa liikkuen ja pelaten. Leirin aikana pelataan mm. salibandya, jalkapalloa, koripalloa ja pesäpalloa. Uimassakin käydään läheisellä uimarannalla, jos sää vain sallii. Lisäksi touhutaan ryhmäläisten toiveiden mukaan sisällä sekä ulkona.

Liikuntapainotteisuudesta huolimatta leiriosallistujilta ei edellytetä mitään erityistaitoja liikunnan suhteen. Mukaan voivat hakea niin kaikenkuntoiset kuin myös liikunnallisilta taidoilta eri tasoiset lapset! Pääpainona on yhdessä tekeminen ja eri lajeihin tutustuminen kesäisen hauskoissa tunnelmissa.

Valitettavasti liikuntarajoitteisia lapsia emme leirin liikuntapainotteisuuden vuoksi pysty ottamaan mukaan.

Majoitus ja ruokailut

Lapset majoitetaan leirien ajaksi koulumajoitukseen, jonne jokainen tarvitsee oman makuualustan tai patjan, tyynyn sekä peiton. Leiriosallistuminen pitää sisällään aamu- ja iltapalat sekä 2 lämmintä ruokaa / päivä.

Leireille ei tarvitse tuoda omia liikuntavälineitä. Omasta takaa pitäisi mukana kuitenkin olla sisäpelikengät, jalkineet ulkoliikkumiseen sekä liikkumiseen soveltuvat vaatteet - mukaan lukien vaihtovaatteita. Myös peseytymisvälineet ja uimapuku pitää ottaa mukaan.

Yhteistyökumppanit