Lapset leirille

Liikunnan iloa lapsille

ATV-Marketing Oy toteuttaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa tärkeää missiota ja haluaa tarjota kaikille lapsille tasapuolisesti liikunnan riemua ja yhdessä tekemisen kokemuksia. Tähän mennessä leirejä on järjestetty jo 11 vuotta peräkkäin - aina yhtä riemukkaissa tunnelmissa!

Koemme yhdessä kumppaneidemme kanssa, että nyky-yhteiskunnassa kaikilla lapsilla ei ole mahdollisuuksia aktiiviseen ja mielekkääseen tekemiseen. Syrjäytymisen mahdollisuus kasvaa ja näkyy mm. koulutoiminnassa monenlaisia ongelmina. Olemme iloisia, jos yksikin lapsi löytää kauttamme uuden liikunnallisen harrastuksen ja sitä kautta mielekästä tekemistä vapaa-aikana!

Olisiko sinun yritykselläsi halua tarjota leiripaikkoja lapsille yrityksenne nimissä?

Yhteistyökumppaniksi kesäleirille?

Kiinnostuitko leiriyhteistyöstä? Yhteistyökumppaniksi voi lähteä erilaisin panostuksin. Kaikki yhteistyö leiritoiminnan vahvistamiseksi on erittäin tervetullutta!

Mitä suuremmalla panostuksella haluat olla mukana, sitä enemmän saat leiripaikkoja jaettavaksi oman yrityksenne nimissä! Lisäksi yritykselläsi on mahdollisuus saada näkyvyyttä leirien TV -mainonnassa!

Ota yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoa leiriyhteistyöstä sekä esimerkkejä yhteistyön toteutuksesta!

Lisätiedot leireistä ja leiriyhteistyöstä:
katariina.lahikainen@atv-marketing.fi

Yhteistyökumppanit